4 bra sajter med analyser av aktier

Är du aktiv på börsmarknaden och behöver hålla lite extra koll på de aktuella kurserna finns det flera bra sajter du kan använda dig av. Här har vi valt ut de vi tycker är bäst när det kommer till aktieanalys.

1. Privata Affärer

På sajten Privata Affärer kan du genom ett kostnadsfritt medlemskap få tillgång till analyser av aktier. Genom en enkel inloggning får du möjlighet att följa de ständiga uppdateringarna av aktiernas kurser. 

Här kan du ta del av aktiekurserna på Stockholmsbörsen

2. Dagens Industri

Utsedd till 2018 års bästa finanssajt erbjuder Dagens Industri generösa och uppdaterade aktieanalyser för dig att ta del av. Här får du tillgång till aktiekurserna i Sveriges och världen över för bästa möjliga översikt. 

Kurserna kommer med historik och nyckeltal för att underlätta ditt framtida val av aktier. 

3. Analysguiden av Aktiespararna

På Analysguiden, som är en sida skapad av Aktiespararna, får du tillgång till ett brett utbud av aktieanalyser som underlättar kloka beslut kring aktier och investeringar. Här kan du söka efter bolag och ta del av relevanta fakta och analyser. 

Genom att bli prenumerant på Analysguiden får du tillgång till bolagsnyheter direkt i din mejl. 

4. Affärsvärlden

Som prenumerant på sajten Affärsvärlden får du tillgång till exklusiva artiklar, reportage, intervjuer och kanske viktigast av allt, analyser av börsmarknaden. Tjänsten kan du välja att få både i brevlådan och digitalt eller endast digitalt om det är att föredra. 

För de som är extra intresserade av vad som försiggår på börsen finns tilläggstjänsten Affärsvärlden Analys+ som ger tillgång till analyser, exklusiva portföljer och snabba kommentarer. 

5. SvD Näringsliv

Även SvD Näringsliv erbjuder läsarna att ta del av det senaste händelserna på aktiebörsen. Här får du ta del av aktier, index, fonder, valutor och aktuella räntor. Du får även ta del av en översikt som täcker de aktuella aktiekurserna runt om i världen. 

Som prenumerant kan du också använda dig av ”Min lista” där du kan lägga till de fonder, aktier och valutor som du är extra intresserad av.