De här långivarna erbjuder snabba företagslån

Som företagare kan man ibland behöva ta ett lån för att till exempel finansiera olika investeringar eller förbättra sin likviditet.

Om du behöver ta ett företagslån är det bra att jämför alla olika aktörer som erbjuder företagslån för att få reda på vem som kan ge dig bäst ränta och andra villkor.

Företagslån.com kan du jämföra olika långivare för att få en bättre uppfattning om vilken bindningstid och ränta som är tillgänglig. Därefter väljer du den som har allra bäst villkor.

Här är fyra av de snabbaste långivarna för företagslån just nu.

Ferratum Business

Hos Ferratum Business går det att få företagslån utan säkerhet. Ansökan tar bara fem minuter, och krediterna kan vara så höga som två miljoner kronor.

För att kunna ansöka behöver företaget ha varit aktivt i ett halvår och ha intäkter på minst en halv miljon per år. Det måste också finnas ett företagskonto hos en bank. Utöver det behöver alla ägare bo i Sverige, och företaget ska vara registrerat i Sverige.

Qred

Den som söker ett riktigt snabbt lån skulle trivas hos Qred. Ansökan tar inte mer än en minut, kostar ingenting och är inte heller bindande.

Lånet betalas sedan tillbaka med fasta månadsavgifter. Den största summan som går att låna är 500 000 kronor, och den längsta återbetalningstiden är ett år.

Räntan sätts individuellt, men som generellt upplägg är Qred perfekt för den otåliga låntagaren.

Toborrow

Kreditgränsen hos Toborrow är otroligt hög, jämfört med konkurrenterna. Det är väldigt få som erbjuder möjligheten att ansöka om fem miljoner kronor.

För att få ansöka hos Toborrow behöver företaget uppfylla fyra krav:

  • Det måste vara ett aktiebolag.
  • Det måste ha minst ett bokslut.
  • Det måste ha ett godkänt kreditintyg från UC.
  • Det måste ha en årlig omsättning på minst en miljon kronor.

Froda

För den som vill låna under miljonen är Froda ett bra alternativ. De har en väldigt öppen profil för den som kan söka. Företaget ska vara registrerat i Sverige som antingen en enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller aktiebolag. Företaget behöver utöver det ha haft en aktiv försäljning i minst ett halvår.

Ansökan tar inte mer än tre minuter, och den skickas in direkt på hemsidan. Ansökan är inte bindande och kostar ingenting.